Використання спектроскопії ядерного магнітного резонансу в аналізі харчових продуктів
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах описано, що спектроскопія ядерного магнітного резонансу (ЯМР) є одним в найпотужніших і універсальних аналітичних методів, який можна застосовувати до продуктів, що знаходяться як в рідкому так і твердому стані, зокрема, різноманітних напоїв, олій та ліпідів, овочів, м’яса та молочних продуктів. Причому сфера використання спектроскопії (ЯМР) надзвичайно широка, зокрема, це визначення автентичності та контроль якості, сенсорна оцінка, структурна характеристика та композиційний аналіз, вивчення молекулярних механізмів та взаємодій компонентів їжі і навіть дослідження впливу харчування на здоров'я людини.
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів, складові молока, ядерний магнітний резонанс, milk components, milk components, nuclear magnetic resonance
Бібліографічний опис
Використання спектроскопії ядерного магнітного резонансу в аналізі харчових продуктів / В. М. Іщенко, Н. П. Квітковська, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. В. Іщенко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали пятої міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021р. м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147-148