Використання спектроскопії ядерного магнітного резонансу в аналізі харчових продуктів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах описано, що спектроскопія ядерного магнітного резонансу (ЯМР) є одним в найпотужніших і універсальних аналітичних методів, який можна застосовувати до продуктів, що знаходяться як в рідкому так і твердому стані, зокрема, різноманітних напоїв, олій та ліпідів, овочів, м’яса та молочних продуктів. Причому сфера використання спектроскопії (ЯМР) надзвичайно широка, зокрема, це визначення автентичності та контроль якості, сенсорна оцінка, структурна характеристика та композиційний аналіз, вивчення молекулярних механізмів та взаємодій компонентів їжі і навіть дослідження впливу харчування на здоров'я людини.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів, складові молока, ядерний магнітний резонанс, milk components, milk components, nuclear magnetic resonance

Бібліографічний опис

Використання спектроскопії ядерного магнітного резонансу в аналізі харчових продуктів / В. М. Іщенко, Н. П. Квітковська, О. В. Кочубей-Литвиненко, М. В. Іщенко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали пятої міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021р. м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147-148

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced