Функціональні продукти в контексті харчової та продовольчої безпеки

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Oдним із завдань сучасної харчової промисловості України є прискорений розвиток виробництва продуктів для здорового харчування, доведення його обсягів до рівня передових країн світу, досягнення продовольчої безпеки і в цій сфері, що дасть можливість реально втілити сучасну концепцію харчування і її основну тезу: «Харчові продукти ХХІ століття – це якість, безпека та ефективність». One of the main tasks to modern food industry in Ukraine is the accelerated development of foods for well-being, increasing its volumes to the level of leading countries of the world, and to achieve food safety in this sphere; in general, these factors would allow embodying the main thesis 'The 21st century food products - quality, safety and effectiveness.'

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, харчові продукти, безпека, умови життєдіяльності, нутрієнти, раціон харчування, foodstuffs, safety, life conditions, nutrients, diets, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Функціональні продукти в контексті харчової та продовольчої безпеки / Г. О. Сімахіна, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. В. Науменко // Перспективні світові наукові тренди '2023 : кол. монографія. – Карлсруе, 2023. – Т. 2. – С. 122-132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced