Особливості застосування натуральних барвників в технологіях кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезі проаналізовано переваги використання природних барвників у технології виробництва кондитерських виробів. Розглянуто форми використання харчових барвників та основну сировину для їх виготовлення. Відмічено необхідність врахування технологічних параметрів виробнитва кондитерських виробів при виборі природніх барвників та підбору оптимальних умов зберігання кондитерських виробів для збереження необхідних їх колірних характеристик. The thesis analyzes the advantages of using natural dyes in confectionery production technology. The forms of use of food dyes and the main raw materials for their production are considered. The need to take into account the technological parameters of the production of confectionery products when choosing natural dyes and choosing optimal storage conditions for confectionery products in order to preserve their necessary color characteristics was noted.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, харчові барвники, рослинна сировина, мінерали, колір, confectionery, food dyes, plant material, minerals, color, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Собко, О. А. Особливості застосування натуральних барвників в технологіях кондитерських виробів / О. А. Собко, О. О Кохан // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи :матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 9 грудня 2022 р. – Київ :ГО «МАН», 2022. – С. 82-83

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced