Розробка східних солодощів на основі насіння гарбузу органічного походження
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даній роботі досліджено можливість виготовлення органічного веганського кондитерського виробу щербету шляхом заміни коров’ячого молока на молоко насіння гарбуза. Відмічено необхідність встановлення
раціональних параметрів уварювання молочного сиропу та його збивання для отримання
дрібнокристалічної щербетної маси. Запропоновано замінити ядра горіхів
ліщини на насіння гарбуза. Встановлено, що розроблений виріб володіє відмінними органолептичними показниками та зниженою калорійністю.
In this work, the possibility of making organic vegan sherbet confectionery by replacing cow's milk with pumpkin seed milk is investigated. The need to establish rational parameters for boiling milk syrup and whipping it to obtain fine-crystalline sherbet mass was noted. It is proposed to replace hazelnut kernels with pumpkin seeds. It was established that the developed product has excellent organoleptic indicators and reduced calorie content.
Опис
Ключові слова
органічні вироби, веганська продукція, щербет, молоко з насіння гарбуза, дрібнокристалічна маса, organic products, vegan products, sherbet, pumpkin seed milk, fine crystalline mass, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Саган, Х. І. Розробка східних солодощів на основі насіння гарбузу органічного походження / Х. І. Саган, З. І. Потилко, О. О. Кохан // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С.88-89