Інновації у м'ясопереробній промисловості

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ринок м'ясопродуктів насичений пропозиціями подібними за ціною та якістю, що змушує виробників акцентувати увагу на випуску інноваційних продуктів. Навіть незначна іновація в будь якій області в кінцевому рахунку може кардинально відобразитись на продукті та додати йому переваг на споживчому ринку.

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, нові технології переробки м’яса, оптимізація асортименту, харчова цінність, new technologies of meat processing, optimization of assortment, nutritional value

Бібліографічний опис

Майборода, О. І. Інновації у м'ясопереробній промисловості / О. І. Майборода, С. О. Ковальова // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : III Міжнародна науково-практична конференція, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 144-145

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced