Харчова промисловість №31-32
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хіміч-них, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисло-вості.
Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided.
The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.
Опис
Ключові слова
сировина, матеріали, процеси харчових виробництв, проектування, технологія, raw materials, food production, processes, technology, design
Бібліографічний опис
Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2022. – № 31-32. – 116 с.