Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, натуральні харчові барвники, бетаціаніни, бетаксантини, буряк, natural food dyes, betacyanins, betaxanthins, beets
Бібліографічний опис
Майборода, О. І. Використання беталаїнів в якості натуральних харчових барвників / О. І. Майборода, С. О. Ковальова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, October 7-9 2020, Lviv. – Lviv : Polytechnic National University, 2020. – Pp. 26