Craft production of albumin products from local dairy raw materials

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Analyzing the current market for protein products, we can conclude that there has been a noticeable increase in the craft production of albumin products with various fillers, which indicates the relevance of this area for saving local dairy raw materials, as well as expanding the range, improving quality, increasing nutritional and biological value, and extending the shelf life of finished products. Аналізуючи сучасний ринок виробництва білкових продуктів, можна зробити висновок про помітне зростання крафтового виробництва альбумінних виробів з різними наповнювачами, що свідчить про актуальність цього напрямку для економії локальної молочної сировини, а також розширенню асортименту, поліпшенню якості, підвищенню харчової й біологічної цінності, подовженню термінів зберігання готових продуктів.

Опис

Ключові слова

альбумінні продукти, аlbumin products, локальна молочна сировина, local dairy raw materials, молоко, milk, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Soloviov, N. Craft production of albumin products from local dairy raw materials / N. Soloviov, A. Tymchuk, O. Grek // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 138-139