Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені результати досліджень впливу ферментних препаратів і поліфенолів на колоїдну стійкість пива.
The results of researches of influencing of enzymic preparations are resulted and polyphenols on colloid firmness of beer.

Опис

Ключові слова

ферменти, поліфеноли, стійкість, бродіння, enzymes, polyphenols, firmness, fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 34-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced