Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені результати досліджень впливу ферментних препаратів і поліфенолів на колоїдну стійкість пива.
The results of researches of influencing of enzymic preparations are resulted and polyphenols on colloid firmness of beer.
The results of researches of influencing of enzymic preparations are resulted and polyphenols on colloid firmness of beer.
Опис
Ключові слова
ферменти, поліфеноли, стійкість, бродіння, enzymes, polyphenols, firmness, fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кошова, В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 34-37.