Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження фруктових соусів на однорідність емульсії та їх стабільність після нагрівання.

Опис

Ключові слова

кремнезем, плодові соуси, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, молочна сироватка, silica, milk whey, fruit sauces

Бібліографічний опис

Хорунжа, Т. О. Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему / Т. О. Хорунжа, В. М. Пасічний, В. П. Рудюк // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 58–59

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced