Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження фруктових соусів на однорідність емульсії та їх стабільність після нагрівання.
Опис
Ключові слова
кремнезем, плодові соуси, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, молочна сироватка, silica, milk whey, fruit sauces
Бібліографічний опис
Хорунжа, Т. О. Харчові властивості плодових соусів з додаванням сухої молочної сироватки та кремнезему / Т. О. Хорунжа, В. М. Пасічний, В. П. Рудюк // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 58–59