Зернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробів
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Об’єктом досліджень було обрано технологію сиркових виробів, які запропоновано збагатити подрібненим голозерновим овсом, пророщеного з використанням розчину цинку.
The object of research was the technology of curd products, which were proposed to be enriched with crushed whole-grain oats germinated using a zinc solution.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, гідратування, молочні продукти, сиркові вироби, овес, безглютенові зернові, розчин цинку, проростання, dairyproducts, cheeseproducts, oats, gluten-free grains, zincsolution, sprouting, hydration, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Зернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробів / А. Дубівко, О. Кочубей-Литвиненко, А. Пухляк, О. Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 162-164