Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв.
Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, готельно-ресторанний бізнес, м’ясо, готові страви, суха молочна сироватка, вівсяне борошно, HoReCa, hotel and restaurant business, meat, dishes, drywhey, oat flour
Бібліографічний опис
Бірюк, Ю. Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa / Ю. Бірюк, М. Резніченко, О. Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156-157