Особливості переробки винограду

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сортування винограду, перистальтичний насос, перекачування сусла і вина, grape sorting, peristaltic pump, pumping of must and wine

Бібліографічний опис

Вітковська, О. Особливості переробки винограду / О. Вітковська, І. Бабич, М. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 159

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced