Expanding the range of flour confectionery
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Consequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, flour confectionery, confectionery industry, nutritional value
Бібліографічний опис
Stukalska, N. Expanding the range of flour confectionery / N. Stukalska, A. Antonenko // «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 94 -95