Сучасні технології десертів з використанням цукрозамінників

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На підставі узагальнення теоретичного матеріалу та експериментальних досліджень обґрунтовано доцільність впровадження інноваційних холодних солодких страв – мус, з метою зниження енергетичної цінності, для осіб хворих на цукровий діабет. Встановлено позитивний вплив цукрозамінників на органолептичні та фізико-хімічні показники якості мусів. Based on the generalization of theoretical material and experimental studies, the expediency of introducing innovative cold sweet dishes - mousse, with the aim of reducing the energy value, for people with diabetes is substantiated. The positive effect of sugar substitutes on the organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of mousses was established.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, цукровий діабет, цукрозамінники, солодкі страви, десерти, diabetes, sugar substitutes, sweet dishes, desserts

Бібліографічний опис

Марчук, Х. В. Сучасні технології десертів з використанням цукрозамінників / Х. В. Марчук, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція, 18 березня 2021 р., м. Київ. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 2021. – С. 293-295

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced