Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of this work is to determine a set of measures to combat pests in restaurants when developing a prerequisite program under the HACCP.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, HACCP, combat pests in restaurants, traps for pest control, боротьба зі шкідниками в ресторанах, пастки для боротьби зі шкідниками
Бібліографічний опис
Ronshyna, K. Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP / K. Ronshyna, O. Kuzmin, N. Stukalska // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць XIIІ Міжнародної наукової конференції, 29 грудня 2022 року, Прага, Чехія. – 2022. – С. 60