Розробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу
Файли
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена розробці принципово нового технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу. Розроблене технологічне обладнання дозволяє прискорити процес повноцінного високоякісного розчинення цукру.The article is devoted to the development of fundamentally new technological equipment for the preparation of sugar syrup in the production of kombucha. The developed technological equipment allows you to speed up the process of complete, high-quality sugar dissolution.
Опис
Ключові слова
обладнання, equipment, апарат, aparate, чайний гриб, kombucha, цукровий сироп, sugar syrup, розчинення, solutions, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Удодов, С. О. Розробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу / С. О. Удодов // Science, innovations and education: problems and prospects : 9 th International scientific and practical konference, April 6-8, 2022. – Tokyo, Japan : CPN Publishing Group, 2022. – Pp. 163-165