Дослідження фізико-хімічних властивостей макаронних виробів з безглютенового борошна
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи полягає в удосконаленні технології макаронних виробів з використанням безглютенового борошна; дослідження хімічного складу і біологічної цінності безглютенового борошна, що використовуватиметься в технології інноваційних макаронних виробів; науково обґрунтувати доцільність використання безглютенового борошна у технологіях макаронних виробів; провeсти аналіз модельних композицій проектованих виробів за фізико-хімічними показниками.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, непереносимість глютену, безглютенове борошно, макаронні вироби, gluten intolerance, gluten-free flour, pasta
Бібліографічний опис
Ракута, Г. П. Дослідження фізико-хімічних властивостей макаронних виробів з безглютенового борошна / Г. П. Ракута, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики : тези доп. II Міжнародної студентської наукової конференції, 22 березня 2023 р., м. Київ. – Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2023. – С. 608-610