Розробка технології м’якого морозива на базі ксиліту

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, асортимент морозива, ксиліт, assortment of ice cream, xylitol

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. Розробка технології м’якого морозива на базі ксиліту / О. Нєміріч, Н. Стукальська, В. Гуцуляк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.3. – С. 302

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced