Expanding the range of meat sausage products in restaurant establishments
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The subject of the study are meat sausages (with the addition of 5, 15, 25, 35 g of the component). Theoretical and organoleptic research methods were used in the work.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, meat sausages, theoretical research methods, organoleptic research methods, м'ясні ковбаси, теоретичні методи дослідження, органолептичні методи дослідження
Бібліографічний опис
Vlasiuk, R. Expanding the range of meat sausage products in restaurant establishments / R. Vlasiuk, N. Stukalska // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю, 18 травня 2023 р. м. Львів. – 2023. – С. 251-253