Modernization of mechanization and automation in the bakery industry
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
Strykun, Mykola
Babko, Evhen
Olishevskyi, Valentyn
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Механізація основних виробництв ускладнюється тим, що вітчизняне машинобудування не має комплексно-механізованих технологічних ліній для безперервного виробництва хліба, макаронних і кондитерських виробів. Тому частина існуючої виробничої лінії оснащена різальними верстатами та обладнанням.
Опис
Ключові слова
bakery industry, хлібопекарська галузь, automation, автоматизація, mechanization, механізація, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Strykun, M. M. Modernization of mechanization and automation in the bakery industry / M. M. Strykun, V. V. Olishevskyi, E. M. Babko // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, 25 травня 2023 р. – 2023. – С. 674-675