Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У період військового стану, епідемії хвороб, постійного стресу забезпечення населення харчуванням є одним з важливих завдань. Харчування повинно не лише задовольняти фізіологічні потреби та слугувати енергією для організму, але й мати профілактичну та лікувальну дію. Саме тому виробництво харчових продуктів загального та спеціального призначення з використанням біологічно активних речовин, сприяння формування у населення звичок раціонального харчування є актуальним.
In the period of martial law, disease epidemics, and constant stress, providing the population with food is one of the important tasks. Food should not only satisfy physiological needs and serve as energy for the body, but also have preventive and curative effects. That is why the production of food products of general and special purpose with the use of biologically active substances, promoting the formation of healthy eating habits among the population is relevant.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, вівсяне борошно, нетрадиційна сировина, молочна сировина, рослинна сировина, м’ясні продукти, суха сироватка, oatmeal, unconventional raw materials, dairy raw materials, vegetable raw materials, meat products, dry whey
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, А.О. Кушнір // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ :НУХТ, 2023. – С. 49