Синергетичні основи сталого інноваційного розвитку харчової промисловості: концептуальний підхід
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наукове видання, в якому концептуально узагальнені синергетичні основи сучасної галузевої моделі сталого розвитку інноваційного спрямування у контексті загальних принципів та положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, оновлених цілей Глобальної стратегії сталого розвитку на період до 2030 року з врахуванням сучасних тенденцій поширення моделей технологічного синергізму четвертої
промислової революції (Індустрія 4.0). Розглядається базова галузева синергетична модель сталого розвитку інноваційного спрямування як методологічна цілісність інноваційних моделей: інноваційної інтеграції науки, освіти, підприємництва; інноваційної екологізації життєвих циклів продукції, їх інноваційного технологічного
синергізму; кластерних інноваційних моделей, стратегій; синергетичних моделей інноваційної компетентності галузевих фахівців, тощо. Для дослідників галузевих проблем інноваційного розвитку; магістерського рівня освіти за профілем галузевого інноваційного менеджменту.
Опис
Ключові слова
сталий розвиток, синергетика, індустрія 4.0, synergetics, sustainable development, industry 4.0, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Романов, М. С. Синергетичні основи сталого інноваційного розвитку харчової промисловості: концептуальний підхід / М. С. Романов. – Київ : НУХТ, 2019. – 71 с.