Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, харчові волокна, сахар, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, подсластители, гликемический индекс, пищевые волокна, sugar, fructose, sweeteners, glycemic index, dietary fiber

Бібліографічний опис

Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет / В. I. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 11. – С. 68─69 .

Зібрання