Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, харчові волокна, сахар, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, подсластители, гликемический индекс, пищевые волокна, sugar, fructose, sweeteners, glycemic index, dietary fiber

Бібліографічний опис

Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет / В. I. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 11. – С. 68─69 .

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced