Вплив суміші пророщених зерен на зміну кількості та якості клейковини тіста
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 5,10, 15 % на зміну кількості і якості клейковини при виробництві хлібобулочних виробів. Встановлено раціональне дозування. The influence of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 5, 10, 15% on the change in the amount and quality of gluten in the production of bakery products was studied. Rational dosing is established.
Опис
Ключові слова
зерно, суміш пророщених зерен, клейковина, білок, grain, якість клейковини, a mixture of sprouted grains, white, gluten, gluten quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Бурченко, Л. Вплив суміші пророщених зерен на зміну кількості та якості клейковини тіста / Л. Бурченко, О. Білик // Технології харчових продуктів і комбікормів : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – С. 49-51.