Використання насіння льону у виробництві хліба чіабата на пулішу

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено, що у виробництві хліба чіабата на пулішу з додаванням насіння льону, доцільно насіння льону вносити як на стадії замішування тіста, так і на стадії приготування пулішу. При цьому покращується структура м’якушки, порівняно зі зразком, виготовленим безопарним способом, за рахунок того, що насіння льону максимально включене в клейковинний каркас тіста та являє з ним однорідну субстанцію, огорнуту тонкою плівкою клейковини. It has been established that in the production of ciabatta bread with the addition of flax seeds, it is advisable to add flax seeds both at the stage of kneading the dough and at the stage of preparing the pulp. At the same time, the structure of the pulp is improved, compared to the sample made by the steamless method, due to the fact that the flax seeds are maximally included in the gluten framework of the dough and together with it, it forms a homogeneous substance wrapped in a thin film of gluten.

Опис

Ключові слова

чіабата, льон, тісто, пуліш, клейковина, ciabatta, gluten, polish, linen, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Андронович, Г. М. Використання насіння льону у виробництві хліба чіабата на пулішу / Г. М. Андронович, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали третьої Міжнародної науково-практичної конференції. – Черкаси, 2019. – Том І. – С. 9-11.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced