Забезпечення lean-виробництва булочних виробів з подовженим терміном зберігання

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі показано використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість +» у виробництві булочних виробів для зменшення технологічних втрат і затрат. Результати досліджень показали, що приготування булочних виробів з використанням КХП «Свіжість +» сприяє суттєвому скороченню тривалості технологічного процесу, покращанню якості виробів та зменшенню кількості браку завдяки подовженню свіжості виробів. The paper shows the use of the complex bakery improver "Freshness+" in the production of bakery products to reduce technological losses and costs. The results of the research showed that the preparation of bakery products using the "Freshness+" CPI contributes to a significant reduction in the duration of the technological process, improvement of product quality and reduction of rejects due to the prolongation of product freshness.

Опис

Ключові слова

комплексний хлібопекарський поліпшувач, батон, черствіння, бродіння тіста, integrated bread baking improver, loaf, staling, dough fermentation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Білик, О. А. Забезпечення lean-виробництва булочних виробів з подовженим терміном зберігання / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Ю.В., Бондаренко // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 178-179

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced