Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив магнітно-імпульсної обробки на структуру водних розчинів цукрози. Внаслідок дії цієї обробки встановлена дегідратація молекул цукрози, що приводить до зменшення густини та в’язкості розчинів. Даний ефект може бути використаний для покращення процесів кристалізації цукру. The influence of magnetic-pulse treatment on the structure of aqueous solutions of sucrose. As a result of this processing is installed dehydration of sucrose molecules, leading to a decrease in the density and viscosity solutions. This effect can be used to improve the processes of crystallization of sugar.

Опис

Бібліографічний опис

Гречка, В. В. Вплив магнітно-імпульсного оброблення на реалогічні властивості водних розчинів цукрози / В. В. Гречка, О. М. Мірошников // Veda a technologie: kro k do b u doucnosti. - 2008. - С. 81.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в