Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для військовослужбовців

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Напій з ягідної сировини - чорної смородини, обліпихи, червоної смородини, журавлини має чудові органолептичні властивості та допомагає покращити психоемоційний стан військовослужбовців.A drink made from berry raw materials - black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry has excellent organoleptic properties and helps to improve the psycho-emotional state of military personnel

Опис

Ключові слова

чорна смородина, обліпиха, червона смородина, журавлина, військовослужбовці, напій, black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry, military personnel, drink, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гаврилюк, О. Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для / О. Гаврилюк, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С.54-55

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced