Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для військовослужбовців
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Напій з ягідної сировини - чорної смородини, обліпихи, червоної смородини, журавлини має чудові органолептичні властивості та допомагає покращити психоемоційний стан військовослужбовців.A drink made from berry raw materials - black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry has excellent organoleptic properties and helps to improve the psycho-emotional state of military personnel
Опис
Ключові слова
чорна смородина, обліпиха, червона смородина, журавлина, військовослужбовці, напій, black currant, sea buckthorn, red currant, cranberry, military personnel, drink, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гаврилюк, О. Обґрунтування використання ягідної сировини у виробництві напою для / О. Гаврилюк, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С.54-55