Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування безкислотних антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів дозволяє покращити їх зовнішній вигляд і збагатити біологічно активними сполуками. The use of acid-free anthocyanin dyes in the production of sugary confectionery products allows to improve their appearance and enrich them with biologically active compounds

Опис

Ключові слова

антоціанові барвники, мармелад, харчові продукти, anthocyanin dyes, marmalade, food products, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Луценко, В. Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів / В. Луценко, І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 120-121

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced