Implementation of the food safety management system
Вантажиться...
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The abstracts of the report analyze the implementation of the HACCP system, which supports the reputation of the manufacturer of a high-quality and safe food product, facilitates inspection by regulatory bodies and promotes international trade, increasing the confidence of buyers.
У тезах доповіді проаналізовано впровадження системи HACCP, що підтримує репутацію виробника якісного та безпечного харчового продукту, полегшує перевірку контролюючими органами та сприяє міжнародній торгівлі, підвищуючи довіру покупців.
Опис
Ключові слова
HACCP, безпека кінцевого продукту, харчовий ланцюг, законодавство ЄС, safety of the final product, food chain, EU legislation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Holoskov, K. Implementation of the food safety management system / O. Kuzmin, B. Mikhailov, K. Holoskov // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 126