Implementation of the food safety management system
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The abstracts of the report analyze the implementation of the HACCP system, which supports the reputation of the manufacturer of a high-quality and safe food product, facilitates inspection by regulatory bodies and promotes international trade, increasing the confidence of buyers.
У тезах доповіді проаналізовано впровадження системи HACCP, що підтримує репутацію виробника якісного та безпечного харчового продукту, полегшує перевірку контролюючими органами та сприяє міжнародній торгівлі, підвищуючи довіру покупців.
Опис
Ключові слова
HACCP, безпека кінцевого продукту, харчовий ланцюг, законодавство ЄС, safety of the final product, food chain, EU legislation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Holoskov, K. Implementation of the food safety management system / O. Kuzmin, B. Mikhailov, K. Holoskov // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 126