Processing of chicken stomachs using ultrasonics

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The environmentally friendly technological method of softening chicken gizzards by sonication is effective in improving the quality of meat products, including including the technology of which involves the use of sauces. Екологічно чистий технологічний спосіб розм’якшення курячих шлунків методом обробки ультразвуком є ​​ефективним для підвищення якості м’ясних продуктів, у тому числі технологія якого передбачає використання соусів.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, improving the quality of meat products, using sauces, ultrasound, ультразвук, підвищення якості м’ясних продуктів, використання соусів

Бібліографічний опис

Processing of chicken stomachs using ultrasonics / І. М. Strashynskyi, V. M. Pasichnyi, M. R. Shingelskij, O. J. Kosiuk // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : ІV Міжнародна науково-практична конференція : програма та тези матеріалів, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 12-13

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced