Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ
Анотація
М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
Meat in pieces loaded into a mobile container. It connects to the vacuum system and installed on vibroplatformu. New is a deep vacuum when saline solution begins to boil and special high amplitude vibration modes.
Meat in pieces loaded into a mobile container. It connects to the vacuum system and installed on vibroplatformu. New is a deep vacuum when saline solution begins to boil and special high amplitude vibration modes.
Опис
Ключові слова
високоамплітудні віброплатформи, of high-vibration, насичення м’яса розсолом, реодинамічний масажер, saturated brine meat, reodynamic massager, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції