Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ

Анотація

М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
Meat in pieces loaded into a mobile container. It connects to the vacuum system and installed on vibroplatformu. New is a deep vacuum when saline solution begins to boil and special high amplitude vibration modes.

Опис

Ключові слова

високоамплітудні віброплатформи, of high-vibration, насичення м’яса розсолом, реодинамічний масажер, saturated brine meat, reodynamic massager, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced