Використання електрофорезу для розділення білково-ліпідних сумішей
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах наведені початкові дослідження для розділення білково-ліпідних сумішей за допомогою рідинного електрофореза.
To the theses initial researches are driven for the division of albuminous-lipid mixtures by liquid electrophoresis.
Опис
Ключові слова
електрофорез, білки, ліпіди, electrophoresis, albumens, lipids, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Манк, В. В. Використання електрофорезу для розділення білково-ліпідних сумішей / В. В. Манк, Т. Т. Носенко, Т. А. Лазаренко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — 101.