Використання електрофорезу для розділення білково-ліпідних сумішей

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах наведені початкові дослідження для розділення білково-ліпідних сумішей за допомогою рідинного електрофореза. To the theses initial researches are driven for the division of albuminous-lipid mixtures by liquid electrophoresis.

Опис

Ключові слова

електрофорез, білки, ліпіди, electrophoresis, albumens, lipids, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Манк, В. В. Використання електрофорезу для розділення білково-ліпідних сумішей / В. В. Манк, Т. Т. Носенко, Т. А. Лазаренко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — 101.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced