Харчова промисловість №33-34
Вантажиться...
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості.
Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided.
The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.
Опис
Ключові слова
сировина, матеріали, процеси харчових виробництв, проектування, технологія, raw materials, food production, processes, technology, design
Бібліографічний опис
Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2023. – № 33-34. – 154 с.