Харчова промисловість №33-34

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.

Опис

Ключові слова

сировина, матеріали, процеси харчових виробництв, проектування, технологія, raw materials, food production, processes, technology, design

Бібліографічний опис

Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2023. – № 33-34. – 154 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced