Перспективи використання аналогів молока питного в технологіях дієтичних продуктів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Альтернативні рослинні продукти тваринного походження все більше використовують для досягнення популярних дієт. Використання аналогів молока таких як сухе та безлактозне молоко, в рецептурах холодних десертів, зумовлено їх кращою засвоюваністю організмом людини, а у разі використання безлактозного молока — доступністю цього виду десерту для людей, з непереносимістю лактози
Alternative plant products of animal origin are increasingly used to achieve popular diets. The use of milk analogues such as dry and lactose-free milk in the recipes of cold desserts is due to their better digestibility by the human body, and in the case of using lactose-free milk, the availability of this type of dessert for people with lactose intolerance

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, молоко питне, дієтичні десерти, молоко безлактозне, молоко сухе, drinking milk, dietary desserts, lactose-free milk, dry milk

Бібліографічний опис

Волощенко, П. Перспективи використання аналогів молока питного в технологіях дієтичних продуктів / П. Волощенко, А. Британ, І. Корецька // Advanced technologies for the implementation of new ideas : the 1st International scientific and practical conference, 09–12 January 2024, Brussels, Belgium. – 2024. – Pp. 296–303

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced