Сучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанів

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво натуральних харчових пігментів продовжує зростати в усьому світі. Останнім часом спостерігається тенденція використання у виробництві харчових продуктів барвників натурального походження природних пігментів, таких як антоціани.
The production of natural food pigments continues to grow globally. Recently, there has been a trend towards the use of natural colorants of natural origin, such as anthocyanins, in the production of food products.

Опис

Ключові слова

антоціани, екстракція, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, спектроскопія, antocians, extraction, spectroscopy

Бібліографічний опис

Подобій, О. В. Сучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанів / О. В. Подобій, М. В. Мілюкін // Modern achievements in food, organic and polymer chemistry : book of abstract international scientific konference is dedicated to the brigth memory of professor Stanislav Voronov, October 24-26.2023, Lviv. – 2023. – P. 15

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced