Determination of the mass fraction of moisture of gum arabic

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The main purpose of this study is to determine the mass fraction of moisture in the sample of gum arabic to confirm the data specified in the certificate of quality of the food additive.
Основною метою даного дослідження є визначення масової частки вологи у зразку камеді арабської для підтвердження даних, зазначених у сертифікаті якості харчової добавка.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, gum arabic, mass fraction, drying, гуміарабік, масова частка, сушіння

Бібліографічний опис

Terebylo, O. Determination of the mass fraction of moisture of gum arabic / O. Terebylo, S. Brychka, O. Podobii// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 207-208

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced