Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дой-пак, гнучка упаковка, друк, фірмовий стиль, художній дизайн, конструктивний дизайн, зіп-застібка, упаковка, тара, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Березовський, І. І. Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 186 Видавництво та поліграфія / Березовський Ілля Ігорович ; наук. керівник Леся Валентинівна Марцинкевич. – Київ, 2023. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced