Дослідження мікроелементного складу екстракту з ягід чорноплідної горобини ізопропіловим спиртом методом мас-спектрометрії з індуктивнозв’язаною плазмою

Ескіз

Дата

2020

DOI

https://orcid.org/0000-0002-2540-6811

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, аронія, антоціани, мас-спектрометрія, chokeberry, anthocyanins, mass spectrometry

Бібліографічний опис

Ошурко, П. Дослідження мікроелементного складу екстракту з ягід чорноплідної горобини ізопропіловим спиртом методом мас-спектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / П. Ошурко, О. Подобій, М. Мiлюкiн // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 258

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced