Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Цукрогліцериди володіють комплексною дією та однаково гарно проявляють себе у прямих та зворотніх емульсіях. Даний емульгатор гарантує успіх при використанні у більшості харчових продуктів та косметичних засобів, завдяки широкому діапазону використання та хімічній структурі, що надає йому такі властивості.
Sucrose glycerides have a complex effect and perform equally well in forward and reverse emulsions. This emulsifier guarantees success when used in most food and cosmetic applications, thanks to wide range of applications and chemical structure that gives it the following properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, цукрогліцериди, емульгатор, мікроелементний склад, sucrose glycerides, emulsifier, microelement composition

Бібліографічний опис

Коробка, Ю. Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / Ю. Коробка, М. Мілюкін, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 207-208

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced