Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавок
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, сублімація, дієтична добавка, рослинна сировина, sublimation, dietary supplement, vegetable raw material
Бібліографічний опис
Арлачова, М. І. Використання сублімованої плодоовочевої та ягідної сировини у виробництві дієтичних добавок / М. І. Арлачова, О. В. Подобій // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : International konference, October 7-9, 2020. – 2020. – P. 54