Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясна сировина, контроль якості, готова продукція, тара, устаткування, пельмені, заморожені напівфабрикати, ковбасні вироби, м’ясопродукти, обробка сировини, яловичина, свинина
Бібліографічний опис
Гнатюк, М. В. Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гнатюк Максим Валерійович ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2023. – 102 с.