Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, перо-пухова сировина, сухопутна птиця, нормативні документи, птахопереробний комплекс, сировина, обладнання

Бібліографічний опис

Полоз, Д. С. Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Полоз Денис Сергійович ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 59 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced