Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, ковбаси, технологія, копчення, м’ясо, яловичина, свинина, сировина, обробка
Бібліографічний опис
Забара, І. В. Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Забара Іван Володимирович ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2023. – 96 с.