Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 62 тони переробки за зміну

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, вітамінізоване молоко, біфідойогурт, кефір нежирний, технологія виробництва молочних продуктів, сметана, молоко питне

Бібліографічний опис

Божко, О. П. Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 62 тони переробки за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Божко Олександр Павлович ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2023. – 68 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced