Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, мармелад, обліпиха, ревінь, пектинові речовини, функціональний харчовий продукт, функціональний інгредієнт, біологічно активні речовини

Бібліографічний опис

Копанєва, А. М. Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Копанєва Анна Михайлівна ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2023. – 68 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced