Проєкт хлібозаводу в місті Чугуїв Харківської області з впровадженням традиційних способів приготування тіста

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб «Чернівецький», хліб «Гірчичний», Булочка здобна, піч тунельна «Revent», піч ротаційна «Revent», рідка закваска, велика густа опара, традиційна опара

Бібліографічний опис

Пастух, О. О. Проєкт хлібозаводу в місті Чугуїв Харківської області з впровадженням традиційних способів приготування тіста : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Пастух Олександр Олегович ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2023. – 90 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced