Проєкт хлібозаводу в місті Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням виробництва хліба Зорінського та батонів із висівками опарним способом

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб Український новий, хліб Зорінський, батони із висівками, піч Kumkaya, піч А2-ХПК-25

Бібліографічний опис

Петричук, Я. А. Проєкт хлібозаводу в місті Новоград-Волинський Житомирської області з впровадженням виробництва хліба Зорінського та батонів із висівками опарним способом : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Петричук Ярослав Андрійович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2023. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced