Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Вінниця
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, цукрове печиво, цукрове печиво зі смаком пряженого молока, пряники, пряники глазуровані, борошняні кондитерські вироби, якість, технологічні розрахунки
Бібліографічний опис
Синюк, Ю. В. Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Вінниця : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Синюк Юлія Володимирівна ; наук. керівник Юлія Петрівна Звягінцева-Семенець. – Київ, 2023. – 50 с.